Tesettür Abiye Elbise Seçerken Kendi Stilimi Nasıl Yansıtabilirim?

Tesettür abiye modelleri artan ürün çeşitliliğiyle birlikte özel günlerde tercih edilen parçalar arasında yer almaya devam ediyor...

20 Eylül 2023 Çarşamba 13:46
Tesettür Abiye Elbise Seçerken Kendi Stilimi Nasıl Yansıtabilirim?






Tesettür abiye modelleri artan ürün çeşitliliğiyle birlikte özel günlerde tercih edilen parçalar arasında yer almaya devam ediyor. Şıklığı ve zarafeti yansıtan tesettür abiye modelleri, farklı beğenilere hitap eden niteliklere sahip. Dönemin modasına ayak uydurarak seçeceğiniz ürünlerde, aradığınız kriterlere uygun tasarımları inceleyebilirsiniz.

Kişisel Tarzın Öne Çıkması

Tesettür abiye seçimi yaparken kişisel tarzın yansıtılması oldukça önemlidir. Özel gün fark etmeksizin kadınların isteği şık bir görünüm kazanmaktır. Ayrıca herkes, stilini oluştururken beden ve boy ölçülerine göre seçim yapmalıdır. Kişisel tarzı şekillendirmek için tesettür abiye kullanımında dikkat edilmesi gereken unsurlar şu şekildedir:

  • Elbise rengi belirlerken, ten ve göz rengiyle uyumlu olması hoş bir görünüm yaratır.
  • Bel bölgesini öne çıkarmak istiyorsanız, kemerli modelleri tercih edebilirsiniz.
  • Kısa boylu kadınlar, pileli ve dökümlü elbise modelleri arasından seçim yapabilir. Boyun bölgesini uzun gösteren elbiseler, dikkati bu alanda toplayarak şık bir görünüm oluşturur.
  • Büyük beden tasarımlar arasında seçim yapanlar, tül detayının az olduğu elbiseleri seçebilir. Hareketli elbiseler kişiyi olduğundan kilolu gösterebilir.

Özel günün gerçekleşeceği mekân ve konsept göz önünde bulundurularak seçim yapılmalıdır. Tarzınızı oluştururken, konfordan ödün vermemek için mevsim şartları ve hava durumuna dikkat edebilirsiniz.

Moda Akımlarından İlham Alma

Her yıl kendini yenileyen tesettür abiye modelleri şık tasarımlarıyla ilgi çekmeye devam ediyor. Son yıllarda tesettür giyim siteleri saten kumaş modelleriyle öne çıkıyor. Şık ve parlak görünüme sahip kumaşlar, oldukça beğeniliyor. Zamanın modasına uygun bir stil oluşturmak için de aşağıdaki seçenekler değerlendirilebilir:

  • Kombininizi tamamlayan şal ve eşarp aksesuarları, doğru başörtüsü modeliyle kullanıldığında stil sahibi olmanıza yardımcı olur.
  • Saten elbise modellerinde elbise rengi koyu tonlarda ise açık renk ayakkabı ve çantayla kombin yapılabilir.
  • Tül abiye elbiselerde eşarp kullanırken, elbiseden birkaç ton açık renk tercih etmek modeli dikkat çekici hale getirecektir.
  • Taşlı tesettür abiyelerde, elbise hareketli olduğu için çanta ve ayakkabının sade olması zarif görünmeniz için önemlidir.

Bunlara ek olarak kemer, trend elbise detaylarından biri olarak şık-spor bir görünüm için tercih edilebilir. Broşlar da zarif duruşuyla abiye elbiseye hoş bir görünüm kazandırır.

Özgün Kombinler Oluşturma

Özgün kombinler oluştururken dikkat edilen en önemli unsur, etkinliğe göre elbise seçimidir. İdeal elbiseyi bulmak ve özgün bir stil oluşturmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  • Dış giyimde kullanılacak manto ve kaban gibi ürünlerle abiye elbisenin uyumlu olması bütünsel bir görüntü oluşturur.
  • Kumaş tercihinde yazları ince, kışın da kadife gibi kalın kumaşlar uygundur. Düğünde giyilecek abiyelerde canlı ve parlak renkler; mezuniyet, nişan gibi törenlerde koyu tonlar kullanmak, şık bir tarz oluşturmanızı sağlar.
  • Aksesuar seçerken elbisenizle zıt renk tonları kullanabilirsiniz. Düğün gibi davetlerde minimal çantalar tercih edebilirsiniz.

Özel günlerinizde seçeceğiniz tesettür abiye elbiseler; geniş ürün yelpazesi, modaya ayak uyduran özgün tasarımları ve kaliteli kumaşlarıyla Moda Ala’da sizlerin beğenisine sunuluyor.

Son Güncelleme: 20.09.2023 23:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.