TLS Lojistik, Atatürk Havalimanı'nda ofis açtı

TLSLojistik Uluslararası Hizmetler Bölümü yeni bir yapılanma süreci yürütüyor.

10 Ekim 2013 Perşembe 06:54
TLS Lojistik, Atatürk Havalimanı'nda ofis açtı






Rekabetçi lojistik çözümleri ile müşterilerine hizmet veren TLS Lojistik, Atatürk Havalimanı’nda kendi ofisini açtı. TLS Lojistik Uluslararası Hizmetler Bölümü, bir süreden beri bir yeniden yapılanma süreci yürütüyor. Kaydedilen hızlı büyümenin neticesi olarak başlatılan bu süreçte TLS Lojistik, kargo terminallerine yakın operasyonlarını yönetmek üzere havalimanında bir ofis açma kararı aldı. AHL ofisinin başına, lojistik sektörünün deneyimli yöneticileri arasında gösterilen TLS Lojistik Uluslararası Hizmetler İstanbul Avrupa Lojistik Merkezi Müdürü Ümit Daibaşoğlu atandı.
 

TLS Lojistik, kurulduğu yıldan bu yana hızlı bir büyüme sergiliyor. Bu büyüme çizgisini istikrarlı bir şekilde koruyan şirket, kapsamlı bir yeniden yapılanma sürecinin startını verdi ve genel müdürlüğe bağlı lojistik merkezleri açmaya başladı. Böylece, müşteriye sunulan hizmetin kalitesinin artırılması, işlemlerin daha hızlı sonuçlandırılması ve ortaya çıkabilecek çeşitli sorunlara karşı proaktif bir yaklaşımla en kısa sürede çözüm üretilmesi mümkün olacak.
 
TLS Lojistik, 2013’ün ilk üç aylık döneminde ithalat ve ihracat kaynaklı havayolu taşımacılığı hacmini aylık ortalama 350 tona çıkardı. 2013 sonuna kadar aylık havayolu taşımacılığı hacminin 550 tona çıkarılması hedefleniyor. TLS Lojistik, bu hacme Rusya, Çin, Ortadoğu, Güney Amerika ve Batı Afrika’ya yapılan sevkiyatlarla ulaştı. Şirket, bu rakamlara ek olarak Şenzen – Londra, Şangay – Andorra ve New York -Almaty parkurlarında aylık 150 ton yükleme gerçekleştiriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.