TOBB ETÜ’DE MEZUNİYET VE YENİ ÖĞRETİM YILI HEYECANI

TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkanı ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “365 oda ve borsası ile dünyanın en büyük vakıf üniversitesinin içindeyiz.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
TOBB ETÜ’DE MEZUNİYET VE YENİ ÖĞRETİM YILI HEYECANI






TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkanı ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “365 oda ve borsası ile dünyanın en büyük vakıf üniversitesinin içindeyiz. Bu üniversitenin tek amacı en akıllı gençleri en iyi şekilde yetiştirmek ve onlara rol model olmaktır” dedi.
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde 2012-2013 akademik yılı mezuniyeti ve 2013-2014 yılı açılış töreni bir arada yaşandı. TOBB ETÜ spor salonunda gerçekleşen mezuniyet töreni ve yeni eğitim yılı açılış töreninde konuşan TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkanı ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin geleceğini öğrencilerde gördüğünü ve onları görünce ülkenin geleceğini gördüğünü söyledi. Hisarcıklıoğlu, “4 yıl boyunca öğrenciler yaz tatili yok kış tatili yok, bu yabancı dil neden bu kadar zor diye şikayet ettiler. Ama şimdi görüyoruz ki bu zorluk onların en iyi şekilde yetişmeleri içindi. Mezun olduğu zaman birçok yerde bürokraside veya kendi işini kurmuş öğrencilerimi görüyorum. Gerçek hayat başlıyor. Bizler 5 yıl boyunca sizleri bu gerçek hayata hazırladık” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.