TOPUKLU EFELERDEN GÜMÜŞ’E TAM DESTEK

Aydın Kadın Efeler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Gümüş’e aday adaylığı sürecinde başarı diledi.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
TOPUKLU EFELERDEN GÜMÜŞ’E TAM DESTEK






Aydın Kadın Efeler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Gümüş’e aday adaylığı sürecinde başarı diledi.
Aydın kadın Efeler Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin CHP Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Gümüş’e yaptıkları ziyarete CHP İl Genel Meclis Üyesi Semra Konaklı , Aydın kadın Efeler Derneği Başkanı Gülsevil Gürsoy Ergünoğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
CHP Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Gümüş’e kadın efeler derneğinin kuruluş ilkeleri ve amaçlarından bahseden Aydın kadın Efeler Derneği Başkanı Gülsevil Gürsoy Ergünoğlu, aday adaylık sürecinde Gümüş’e başarılar dileyerek derneklerine destek istedi. Başkan Ergünoğlu, “Bizler kadın efeler olarak Aydın’lı kadınların sesini her alanda daha da gür çıkması için, temsilde kadınlara daha da fazla yer verilmesi için ve kültürümüzün yaşatılması için mücadele veriyoruz.Bu anlamda Aydın’ı yönetmeye talip olmuş bir aday adayını ziyaret etmekten dolayı çok mutluyuz. Dernek olarak her zaman Aydın için mücadele veren kişi ve kurumların yanındayız. Aydın’ın büyümesi ve gelişmesi mücadelesini verenleri destekliyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
“HER BAŞARILI ERKEĞİN ARKASINDA BİR KADIN VARDIR”
Kadın Efelerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümüş de, “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözünü çok önemsiyorum. Gerçekten bütün güzelliklerin mimarı kadınlardır. Daha öncede seçim bildirgemde kamuoyuna deklare ettiğim gibi yönetime farklı bir bakış açımız olacak. Ezberleri bozacağız. Bizim yönetimimizde Kent konseyi sözde değil özde olacak dedim ve sözünü verdim. Bu şehri hep birlikte yöneteceğiz diyerek sivil toplum örgütlerine açık çek verdim. Ziyaretler gerçekleştirdim. Eğer aday olup Aydın’ı yönetmek bize nasip olursa kadın efelerimizin sesinin daha gür çıkması için üzerime düşeni yapmaya hazırım. Bu şehri sizlerle birlikte yöneteceğiz. Daha öncede sözünü verdim. Etrafımızı dalkavukların sarmasına müsaade etmeyeceğim. Halkın içinde, halkla iç içe, sizlerle birlikte bu şehri hakça yönetmek hepimizin sorumluluğudur diye düşünüyorum. Bu anlamda sizlerden siyaseten olmasa da gönül desteği istiyorum” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.