TORBACI OPERASYONUNDA 27 KİŞİ TUTUKLANDI

Kocaeli’de polisin düzenlediği eş zamanlı torbacı operasyonunda gözaltına alınan 57 kişiden 27’si, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
TORBACI OPERASYONUNDA 27 KİŞİ TUTUKLANDI






Kocaeli’de polisin düzenlediği eş zamanlı torbacı operasyonunda gözaltına alınan 57 kişiden 27’si, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı. Emniyetteki 30 kişi ise bu sabah adliyeye sevk edildi.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen torbacı operasyonunda gözaltına alınan 57 kişiden 27’si tutuklanırken, emniyette işlemleri tamamlanan 30 kişi de sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 27 kişinin de tutuklanmasıyla tutuklu sayısı 40’a yükseldi.
İzmit, Derince, Kartepe ve Başiskele’de bulunan adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen 57 kişi gözaltına alınmıştı. Polis helikopteri destekli olarak Özel Tim ve toplam 600 polisin katıldığı operasyonda yapılan ev aramalarında 100 adet uyuşturucu hap ile 1 kilogram esrar maddesi ele geçirilmişti. Aynı gruba yönelik daha önce düzenlenen operasyonda da 13 kişi gözaltına alınarak tutuklanmıştı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.