TORBALI’DAKİ CHP’Lİ KADINLAR SEÇİM STARTINI VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı ilçe Kadın Kolları üyeleri önceki gün mahallerle seçim çalışması yapmak için bir araya geldi.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
TORBALI’DAKİ CHP’Lİ KADINLAR SEÇİM STARTINI VERDİ






Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı ilçe Kadın Kolları üyeleri önceki gün mahallerle seçim çalışması yapmak için bir araya geldi. İlçenin en kalabalık mahalleleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi’nde seçim çalışması yapan partili kadınlara Belediye Başkanı İsmail Uygur’un eşi Afet Uygur da eşlik etti. Paşa Patiserie’de bir araya gelen CHP’li kadınlar önümüzde yapılacak yerel seçimler ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. İlçe Kadın Kolları Başkanı Fethiye Şengüzel açılış konuşması yapmadan önce andımızı okuyarak, demokratikleşme paketine olan tepkisini dile getirdi. Ev hanımlarının yoğun katılım gösterdiği ve partili-partisiz herkesin davet edildiği toplantıda konuşan Kadın Kolları Başkanı Şengüzel, seçim öncesi toplantılara Cumhuriyet Mahallesi ile start verdiklerini ve seçime kadar bu toplantıları her mahallede düzenleyeceklerini, AK Parti iktidarından kurtulmak için halkı bilinçlendirmeye devam edeceklerini kaydetti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.