TORKU KONYASPOR EVİNDE GALİP

Spor Toto Süper Lig’in 7.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
TORKU KONYASPOR EVİNDE GALİP






Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Torku Konyaspor evinde konuk ettiği Kayseri Erciyesspor’u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, kazanılan galibiyetin hem moral hem de ileriye daha iyi bakmaları açısından çok önemli olduğunu söyledi. Özellikle yan toplarda yaşadıkları sıkıntılara bu maçta çok fazla yaşamadıklarını belirten Tütüneker, “Sahada daha disiplinli bir Konyaspor vardı. Fırsatı yakalamamız gerekiyordu bunu da Gkekas yakaladı ve golü attı. 9 puanla iyi bir puana sahip olduğumuzu düşünüyorum. Top yüzdemizi artırmamız lazım. 5-6 pası arka arkaya getirirsek daha farklı olabilir” dedi.
Tütüneker, şampiyonluğa oynayan bir takım olmadıklarını ifade ederek, “Hatalarımızı asgariye indirip oyunumuzu oynayacağız. Sonuçta biz şampiyonluğa oynamıyoruz. Biz ilk 10’a girersek şampiyon olmuş gibi sevineceğiz. Bizim Spor Toto Süper Lig’de ilk senemiz, tecrübesizliğimiz de var. Azıcık daha sabır istiyoruz, bunu da herkes gösteriyor” diye konuştu.
Torku Konyasporlu futbolcu Djalma Campos, hafta boyunca galibiyet için çok çalıştıklarını ve zor bir maçtan galip ayrıldıklarını söylerken, Erdal Kılıçaslan ise galibiyetten ötürü takım arkadaşlarını kutlayarak, “Zor bir dönemden geçiyoruz. Zaman zaman iyi oynadık, zaman zaman baskı yedik. Kendi sahamızda daha dirençli oynayabilirdik ama sonuçta 3 puanı aldık” şeklinde konuştu.
KAYSERİ ERCİYESSPOR CEPHESİ
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, 3 haftadan sonra mağlup olmanın üzüntü verdiğini ifade ederek, “İkinci yarı daha etkili oynayan biz olduk ama yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Maçla ilgili gösterdiğimiz performansımız iyiydi, sadece iyi performans yeterli olmuyor. Ne zaman kart verilecek verilmeyecek her geçen gün yorumlar yapılıyor. Genel olarak belirli bir standartı olması gerekiyor, bizde ona göre daha iyi bir şekilde takip etmiş oluruz. 3 haftadan sonra mağlup olmak üzücü. Oyuncuların istek ve arzuları gayet güzeldi” diye konuştu.
Numan Çürüksu, oyunun belli bölümlerinde iyi oynadıklarını, pozisyonlarda yakaladıklarını fakat mağlup oldukları için üzgün olduğunu dile getirdi. Erhan Güven ise, kazanmak için geldiklerini ama başaramadıklarını, biraz daha mücadele etmeleri gerektiğini ifade etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.