TSO KADIN GİRİŞİMCİLER KOMİTESİNDEN REKTÖRE ZİYARET

Ankara Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı ve aynı zaman Karabük Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Pınar Baylan Özcan ve beraberindeki heyet Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
TSO KADIN GİRİŞİMCİLER KOMİTESİNDEN REKTÖRE ZİYARET






Ankara Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı ve aynı zaman Karabük Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Pınar Baylan Özcan ve beraberindeki heyet Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a nezaket ziyaretin de bulundular.
KBÜ Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette yoğun iş temposunda kendilerine vakit ayırdıkları için Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a teşekkür eden Karabük Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Pınar Baylan Özcan, “Karabüklü biri olarak hem sizinle hem de Karabük Üniversitesi ile gurur duyuyorum. Görüyoruz ki son 5-6 yılda sizin genç ve dinamik yapınız sayesinde Karabük Üniversitesi ve Karabük şehri çok hızlı bir ivme kazandı. Keşke benim lise yıllarımda Karabük üniversitesi kurulsaydı ve üniversite eğitimimi Karabük Üniversitesi’nde alabilseydim. Üniversite öğrencilerini ve tüm Karabük halkını kapsayan bir proje hazırladık. ‘En İyi Fikirler Yarışacak’ adını taşıyan projemizin amacı nitelikli ve gelecek vadeden insanlar arasında girişimcilik bilincini oluşturarak herkesin yeni iş fikirleri geliştirmelerini teşvik ederek başarılı iş planlarının dönüş sürecini desteklemek. Bu projede de Karabük Kadın Girişimciler Kurulu olarak da Karabük Üniversitesi ile birlikte hareket etmek istiyoruz” dedi.
Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal ise, güzel düşünce ve fikirlerinden dolayı Özcan’a teşekkür ederek, “Hafta sonu Dubai’ de dünyanın en seçkin ödüllerinden bir tanesini veren Dünya İş Konfederasyonu tarafından Türkiye’de ilk defa ‘eğitim’ alanında Üniversitemize verilen ‘ the BIZZ 2013’ ödülünü aldım. Dünya İş Konfederasyonu Üniversitemizi ‘Alanında ve Bölgesinde En İyi Kurum’ olarak seçerken beni de ‘En Başarılı Yönetici’ olarak seçtiler. Bu ödülleri almamızdaki en büyük etken 6 yıllık genç bir üniversite olmamıza rağmen asla bilinenleri tekrarlamamızdır. Bugün Türkiye’nin ilk Raylı Sistemler Mühendisliği, Tıp Mühendisliği, Ulaştırma Mühendisliği, Tasarım Mühendisliği ve Türkiye’nin ilk ve tek Demir Çelik Enstitüsü Karabük Üniversitesi bünyesinde kurulmuştur. Bunun yanında şuanda YÖK’te onay bekleyen Türkiye’nin ilk Dönüşüm Mühendisliği ve Spor Mühendisliği de onay alındığı takdirde Üniversitemizde açılacaktır. Tabi ki böyle olunca Karabük üniversitesi dünyanın ilgisini çeken dünya ile entegre olmuş bir üniversite haline gelmiştir. Her zaman söylediğimiz gibi hiçbir başarı tesadüf değildir. Bu başarıları elde ederken Karabük halkı her zaman bizlere desteği çok büyüktür. Karabük halkı bizleri hiç yalnız bırakmamış her zaman yanımızda olmuşlardır. ‘En İyi Fikirler Yarışacak’ projenizde geçekten çok güzel. Sizlerle birlikte çalışmaktan Karabük üniversitesi olarak onur duyarız. Her şeyin hızla geliştiği bilginin her gün değiştiği dünyamızda girişimci ve yenilikçi olmayan kurumlar ve bireyler yok olmaya mahkûmdur. Bizlerde Karabük Üniversitesi olarak öğrencilerimizin birer girişimci olması için elimizden geleni yapıyoruz. Hatta bazı öğrencilerimizin yeni fikirler ve girişimler konusunda kazanmış oldukları yarışmalar da vardır. Umarım başarılı bir çalışma ile birçok girişimci ve yeni fikirler ortaya çıkarırız” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.