TÜRK BÜRO-SEN KAYSERİ ŞUBESİ 5. OLAĞAN KURULU

Türk Büro-Sen Kayseri Şubesi 5.

09 Kasım 2013 Cumartesi 00:00
TÜRK BÜRO-SEN KAYSERİ ŞUBESİ 5. OLAĞAN KURULU






Türk Büro-Sen Kayseri Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu 112 delegenin katılımı ile başladı.
Türk Büro-Sen Kayseri Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu 112 delegenin katılımı ile başladı. Genel kurul hakkında bilgiler veren Türk Büro-Sen Kayseri Şube Başkanı Muammer Öner, kurula tek liste ile gidileceğini söyledi. Şube olarak mücadelelerine devam edeceklerini söyleyen Öner, “Arkadaşlarımızın delegelerimizin teveccühü bu yönde oldu. 5. Olağan genel kurulumuzu bugün gerçekleştiriyoruz. Hayırlara vesile olur inşallah mücadelemizi devam ettireceğiz inşallah. Kamu çalışanlarımızın sıkıntılarını ve çözüm yollarını aramaya devam edeceğiz. Bugün Türk Büro-Sen olarak delegelerimizle yapacağımız bu genel kurul inşallah hayırlara vesile olur diye düşünüyoruz. Kayseri’de faaliyet gösteren Kayseri şubemiz bundan önceki dönemlerde olduğu gibi aynı kararlıkla çalışanlarımızın haklarının savunulması ve geliştirilmesi konusunda mücadelemize kesintisiz devam edecek. Türkiye Kamu Sen’ e bağlı Türk Büro-Sen ilkeleriyle beraber sendikacılıkta bir marka olmuştur” dedi.
Tek liste ile gidilen seçimde, yönetim asil listesi ise şöyle; Muammer Öner, Yakup Akkoca, Hacı Musa Şen, Fatma İlhan, Temel Altıparmak, Reşit Ünsal, Hakan Ertaş.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
segorbab 2023-01-19 14:59:41

yakup akkocanın fotoğraıf var mı