Türkiye'nin en itibarlı markaları ödüllerini alıyor

İtibar Akademisi tarafından bu yıl 5’insici gerçekleştirilen Ekonomiye Fayda Endeksi araştırması sonuçları geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaşıldı.

28 Kasım 2023 Salı 09:37
Türkiye'nin en itibarlı markaları ödüllerini alıyor






Türkiye'nin en itibarlı markaları ödüllerini alıyor

Türkiye İtibar Akademisi ve İstanbul Kent Üniversitesi’nden güç birliği İş dünyasına iki ödül birden verilecek. 

Türkiye İtibar Endeksi, Gençlik Endeksi, Kadın Marka Tercih Endeksi, Müşteri Memnuniyeti Endeksi ve Ekonomiye Fayda Endeksi ile Türk iş dünyası için birer navigasyon görevi üstlenen önemli projeleri ülkemize kazandıran Türkiye İtibar Akademisi (TİA), imzalanan protokolle endeks çalışmalarında İstanbul Kent Üniversitesi’nin akademik desteği ile gücüne güç katıyor. 

İş birliği çerçevesinde TİA’nın hayata geçirdiği Kadın Marka Tercih Endeksi ve Ekonomiye Fayda Endeksi’nde dereceye giren marka ve kurumlar ödüllerini 01 Aralık 2023’te İstanbul Kent Üniversitesi’nde düzenlenecek törenle alacaklar. 

Son Güncelleme: 28.11.2023 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.