Turkmall, Kuzey Ege'ye de imza atmaya hazırlanıyor

Turkmall, Novada Outlet Körfez ile Kuzey Ege’ye de imza atmaya hazırlanıyor.

03 Ekim 2013 Perşembe 07:26
Turkmall, Kuzey Ege'ye de imza atmaya hazırlanıyor






Bugüne kadar Ege Bölgesi’nde Forum markasıyla üç, Novada markasıyla iki alışveriş merkezi gerçekleştiren Turkmall, Novada Outlet Körfez ile de Kuzey Ege’ye değer katacak.
 
İzmir-Çanakkale Karayolu üzerinde Balıkesir ile Edremit- Akçay arasında yer alacak 30 milyon Avro yatırım değerine sahip Novada Outlet Körfez’in kiralanabilir alanı 16.000 metrekare… Kış aylarında 500 bin nüfusu, yaz aylarında 2 milyon kişiye çıkan Edremit Körfezi’ndeki ilk modern alışveriş merkezi olma niteliği taşıyan Novada Outlet Körfez, 2014 yılında hizmete açılacak. 
Gerçekleştirdiği projelerle 2011’de World Finance tarafından Batı Avrupa’nın En İyi Perakende Geliştiricisi seçilen, Turkmall’un CEO’su Hilmi Özcakır, “Ege Bölgesi’ndeki diğer projelerde olduğu gibi Novada Outlet Körfez’i de iklim özelliklerine, bölge insanının yaşam alışkanlıklarına ve yerel mimari ile uyumuna özen göstererek tasarlıyoruz. Körfez projemiz açık alışveriş merkezi konsepti ile gerçekleşecek. Projemiz, sokakları, avluları, seçkin markaları, restoran ve kafeleriyle ziyaretçilerin keyifli zaman geçireceği bir alışveriş ve yaşam merkezi olacak” diyor.
Tamamlandığında yaklaşık 1.000 kişiye iş imkanı yaratması beklenen Novada Outlet Körfez, havaalanına 9 kilometre, sahile ise 7 kilometre mesafede yer alıyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.