VAGİAD İŞ ADAMLARI DAKİK 3 ÇIKARMASI

Van Gıdacılar ve İş Adamları Derneği (VAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Dikici, yönetim kurulu üyelerinden oluşan iş adamları grubuyla Erzurum’da TUSKON ve DASİDEF tarafından düzenlenen Doğu Anadolu Kalkınma ve İş Birliği Köprüsü (DAKİK 3) programına

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
VAGİAD İŞ ADAMLARI DAKİK 3 ÇIKARMASI






Van Gıdacılar ve İş Adamları Derneği (VAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Dikici, yönetim kurulu üyelerinden oluşan iş adamları grubuyla Erzurum’da TUSKON ve DASİDEF tarafından düzenlenen Doğu Anadolu Kalkınma ve İş Birliği Köprüsü (DAKİK 3) programına katıldı.
VAGİAD’tan yapılan yazılı açıklamada, “VAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Dikici, DAKİK 3 programına Doğu Anadolu’da bulunan 13 ilden gelen 150 işadamlarıyla ve yurt dışından Ukranya Rusya, Gürcistan, Nahçıvan ve Azerbeycan ülkelerinden gelen 50 işadamlarıyla ikili görüşmelerde bulunarak karşılıklı ticaret ve iş birliği sundu. Bu işadamlarıyla bölgemizin kaynaklarının potansiyelinin tanıtılması yeni yatırım alanlarının ve yeni iş sahalarının ortaya çıkması bu vesile ile bölge insanının istihdam sağlanmasını oluşturmak ve bu bölgenin sosyo ekonomik kalkınmasını sağlamaktır. Ayrıca Doğu Anadolu Bölgesinde üretileni hedef ülkelere pazarlamak bölgenin ihracat kapasitesini artırmak ve bu vesile ile sınır ticaretini geliştirmektir. Bu hedeflere ulaşabilmek için ilimizdeki gıda işi ile uğraşan iş adamları üyelerimizi bir araya getirerek üretici yapmamız gerekmektedir. Bu doğrultuda çalışmalar başlatılmıştır, inanıyorum ki en kısa zamanda Van ilinde istihdamda katkı sunacak ciddi üretim tesisleri kuracağız” ifadelerine yer verildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.