VALİ DÜZGÜN ORDUSPOR BAYAN BASKETBOL TAKIMINI KABUL ETTİ

Vali Orhan Düzgün, Erciyes Cup Turnuvası kapsamında Kayseri’de bulunan Orduspor Bayan Basketbol Takımı yönetici, antrenörleri ve oyuncularını kabul etti.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
VALİ DÜZGÜN ORDUSPOR BAYAN BASKETBOL TAKIMINI KABUL ETTİ






Vali Orhan Düzgün, Erciyes Cup Turnuvası kapsamında Kayseri’de bulunan Orduspor Bayan Basketbol Takımı yönetici, antrenörleri ve oyuncularını kabul etti.
Vali Düzgün, İl Özel İdaresi’nde gerçekleşen kabulde, bir önceki görev yeri Ordu’nun Bayan Basketbol Takımı’nı Kayseri’de görmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, aralarında Kayseri takımı KASKİ’nin de bulunduğu Erciyes Cup Turnuvası’na katılan 6 takıma başarı dileğinde bulundu.
Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde başlayan turnuvanın ilk gününde Orduspor Bayan Basketbol Takımı’nın TED Ankara Kolejliler’i 60-58 mağlup ettiğini hatırlatan Vali Düzgün, ilk maçtaki başarısından dolayı oyuncuları tebrik ederek, “Centilmence bir turnuva olmasını diliyorum. Hak edenin de turnuva kupasını kaldırması ortak temennimiz.” dedi.
Orduspor Bayan Basketbol Takımı Şube Sorumlusu Salih Ziya Cörüt de, Ordu’da 4 yıl boyunca görev yapan Vali Orhan Düzgün’ü Kayseri’de ziyaret etmenin kendilerini ayrıca mutlu ettiğini vurgulayarak, “Bize gösterdiğiniz ilgi ve desteği hiç unutmadık. Aynı ilgiyi burada da gösteriyorsunuz. Şahsım ve Orduspor camiası adına sizlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Genel Menajer Ahmet Aktan ise turnuvayı şampiyon olarak tamamlayacaklarına olan inancını dile getirerek, “Asla unutmayacağımız Sayın Valimizin görev yaptığı memleketten Ordumuza kupa ile dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Başantrenör Alper Durur ile Yardımcı Antrenör Oktay Yemekoğlu’nun da takımla ilgili bilgiler verdiği ziyarette, oyuncular da ilgilerinden dolayı Vali Düzgün’e teşekkür ettiler.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.