VALİ EROL’DAN KONESOB BAŞKANI DUVARCI’YA ZİYARET

Konya Valisi Muammer Erol, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Bekir Duvarcı’yı ziyaret etti.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
VALİ EROL’DAN KONESOB BAŞKANI DUVARCI’YA ZİYARET






Konya Valisi Muammer Erol, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Bekir Duvarcı’yı ziyaret etti.
KONESOB’a bağlı oda başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali Erol, gerçekleştirdiği ziyareti borcun iadesi olarak değil de, bundan sonraki dönemde gönülden bir şeyleri paylaşmak ve kendi görev sorumluluk sahalarındaki konular için bir araya gelip kafa kafaya vererek sorunları istişare halinde çözmek istediklerini söyledi. Vali Erol, “Bundan sonra inşallah ben de sizi böyle beklerim. Ben de, olabilirse her birinizin mekanlarına da gelmek isterim. İnşallah Allah bu fırsatı verir. İstişarede hayat var. İnsanlar konuşa konuşa dertlerini paylaşarak sorunlarını halleder. İnşallah biz de onu yapmaya elimizden geldiğince çalışırız. Özellikle de Konya Valisi’ne yanlış yapma fırsatı vermeyin. Gördüğünüz en ufak bir eksiği yanlışı arızayı sıkıntıyı hemen bana söyleyin ki, bende Konya Valisi’ne söyleyeyim sonra sıkıntıya girmesinler. Onun yapacağı yanlış beni de sıkıntıya sokar etrafta da sıkıntı olur. Ona elbirliğiyle yanlış yapma fırsatı vermeyelim” diye konuştu.
KONSESOB Başkanı Bekir Duvarcı da, Vali Erol’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni görevinde kendilerine yardımcı olacaklarını ifade etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.