WoW Warlords of Draenor’un çıkış tarihi açıklandı

Dünyanın en popüler MMO’larından biri olan World of Warcraft’ın (WoW) yeni ek paketi Warlords of Draenor’un çıkış tarihi açıklandı.

15 Ağustos 2014 Cuma 16:21
WoW Warlords of Draenor’un çıkış tarihi açıklandı







WoW Warlords of Draenor’un çıkış tarihi açıklandı

Dünyanın en popüler MMO’larından biri olan World of Warcraft’ın (WoW) yeni ek paketi Warlords of Draenor’un çıkış tarihi açıklandı. Ek paketin çıkış videosu da yayınlandı.

WoW’un yeni ek paketi Warlords of Draenor’un hikayesi bir hayli ilgi çekici. Warchief Garrosh, yaptığı katliam ve zulümler nedeniyle yargılanmak üzereyken, gizemli birisi tarafından geçmişe götürülüyor.

35 yıl öncesin giden Garrosh Hellscream, Draenor’daki orkların Mannoroth’un kanını içmesine engel oluyor ve olaylar zincirleme gelişiyor.

Warlords of Draenor, 13 Kasım 2014 tarihinde yayınlanacak. Ek paket, World of Warcraft’ın sitesi üzerinden ön sipariş edilebiliyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.