YALNIZ YAŞADIĞI EVİNDE YANMIŞ HALDE BULUNDU

Manisa’nın Salihli ilçesinde bir bağ evinde yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yanmış halde cesedi bulundu.

04 Ekim 2013 Cuma 00:00
YALNIZ YAŞADIĞI EVİNDE YANMIŞ HALDE BULUNDU






Manisa’nın Salihli ilçesinde bir bağ evinde yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yanmış halde cesedi bulundu.
Edinilen bilgiye göre, kimsesiz olan ve çevrede Paşa Dayı lakabıyla bilinen Güngör Gürbüz’den (77) birkaç gündür haber alamayan bazı vatandaşlar, Gürbüz’ün yaşadığı bağ evine gitti. Bağ evinde Gürbüz’ün kaldığı odanın yandığını gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine olay yerine gelen ekipler, odanın içinde tamamen yanmış halde bir ceset buldu.
Yapılan inceleme sonucunda cesedin Gürbüz’e ait olduğu tespit edildi. Gürbüz’ün, piknik tüpünde çay demlerken tüpten sıçrayan kıvılcımın neden olduğu bir yangından ya da sigara sonucu çıkan bir yangından dolayı yanarak ölmüş olabileceği belirtildi. Gürbüz’ün cesedi Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Daha önce Salihli’nin Hacıbektaşlı Köyü’nde bir evde yaşayan ve yaklaşık 1 yıl önce Kabazlı yolu mevkiindeki boş bağ evinde kalmaya başlayan Gürbüz’ün çevre sakinlerinin getirdiği yiyeceklerle yaşamını sürdürdüğü öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.