YAŞAR’DAN GÖRME ENGELLİLERE DESTEK

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Altınokta Körler Derneği’nin Batıkent Meydan AVM önünde kurulan kermesine katıldı.

03 Ekim 2013 Perşembe 00:00
YAŞAR’DAN GÖRME ENGELLİLERE DESTEK






Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Altınokta Körler Derneği’nin Batıkent Meydan AVM önünde kurulan kermesine katıldı.
Engelli vatandaşlardan büyük ilgi gören Yaşar, bütün stantları teker teker gezerek ürünler hakkında bilgiler edindi. Yaşar daha sonra görme engelli bir vatandaşın kendi elleriyle yaptığı tespihi satın aldı.
YAŞAR’DAN DUYARLI DAVRANIŞ
Altınokta Körler Derneği üyeleri kendi yaptığı el emeği göz nuru ürünleri ve en lezzetli yiyecekleri görücüye çıkarttı. Yaptıkları ürünleri Batıkent Meydan AVM önünde satışa çıkartan dernek üyeleri, kermeste satış yapmak isteyen vatandaşlara da ekmek kapısı oldu. Elde edilen gelir derneğe giderek dernek üyelerinin sosyal faaliyetlerine kullanılacak. 1952 yılında kurulan dernek 1300 üyesiyle, görme engelli vatandaşlara ışık oluyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, “Kimsenin hayatı boyunca sağlıklı olacağının garantisi yok. Bugün varız yarın yok. Engellilere elimizden geldiği kadar yardımcı olmalıyız. Yenimahalle Belediyesi olarak engelli birimimizi de kurarak Yenimahalle’deki bütün engellileri tespit edip onlara yardımcı oluyoruz. Ayrım yapmadan, herkse eşit derecede davranmalıyız” diye konuştu. Yaşar, 1 hafta sürecek olan kermese herkesi davet etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.