Yatak Odanıza Can Veren Yatak Örtüsü Modelleri Yataş’ta!

Yatak odanızın atmosferini tek hamlede değiştirecek birbirinden şık ve kullanışlı yatak örtüsü modelleri Yataş’ta sizi bekliyor.

25 Nisan 2023 Salı 18:52
Yatak Odanıza Can Veren Yatak Örtüsü Modelleri Yataş’ta!






Yatak Odanıza Can Veren Yatak Örtüsü Modelleri Yataş’ta!

Göz alıcı desenlere sahip yatak örtüleri sağlığa duyarlı kumaş içeriği, yumuşak dokusu ve işlevsel özellikleri ile hayatınıza konfor ve şıklık katıyor. Her yatağa ve yatak odasına uygun ürün seçeneklerine ulaşmanız mümkün. İster tek ister çift kişilik yatağınız için birbirinden şık örtüler bulabilirsiniz. Yatak odanızı sadece bir ürünle yepyeni bir görünüme kavuşturmak istiyorsanız, farklı yatak örtüsü seçeneklerinin avantajlarını inceleyin, size en uygun ürünü hızlıca seçin!

Zengin Ebat Seçenekleri Sunan Yatak Örtüsü Modelleri

Çift ve tek kişilik yatak örtüsü modellerinde her yatak tipi ile uyumlu ölçü seçenekleri bulunuyor. Tek kişilik yataklardaki standart genişlik değerleri baz alınarak hazırlanan tek kişilik örtülerin genişliği 170 cm civarında oluyor. Uzunluk olarak ise 230 - 240 cm ölçülerinde birçok tek kişilik örtü seçeneği bulmanız mümkün.

Çift kişilik yatak örtüsü modellerinin kullanıldığı yataklarda standart ölçü çeşitliliği ise daha fazla. 160-180-200 cm gibi farklı genişliklerde tasarlanan yataklar mevcut. Ayrıca bu yatağın kullanıldığı karyola da ideal ölçünün belirlenmesinde etkili oluyor. Yatağın üst yüzeyini ve karyolanın kenar çıkıntılarını tamamen kaplayıp, yere doğru sarkan yatak örtüleri estetik bir görünüm oluşturuyor. Yatak yüzeyine yakın biten örtüler ise daha özensiz bir görüntüye neden oluyor. Çift kişilik modellerde genişlik ölçüsü 200 - 240 cm aralığında değişiyor.

Duyularınızı Besleyen Yatak Örtüsü Seçenekleri

Ev tekstili ürünlerinde kumaş içeriğinde kullanılan materyaller yüzde ile belirtiliyor. Cilt ile direkt olarak temas eden nevresim, çarşaf gibi ürünlerde % 100 pamuk kumaş tercih etmek önem taşıyor. Yatak örtüleri ise biraz daha dekoratif amaçla kullanılan bir ürün olduğu için pamuk ile başka malzemelerin karıştırılarak kullanıldığı ürünler de sıkça tercih ediliyor. Yatak odası dekorasyonunu zenginleştirmek için iç mekân tasarımıyla uyum sağlayan renk ve desenlerdeki % 70 – 80 oranında pamuklu, % 100 pamuk ve % 100 polyester gibi farklı içeriklere sahip kumaşlardan üretilmiş yatak örtüsü modelleri kullanılabiliyor. Yataş’ta sunulan bazı modellerde iç kısım % 100 pamuk dış kısım polyester içerikli olabiliyor. Bu tarz modeller çok amaçlı kullanım imkânı sunuyor.

Materyalin yanı sıra dokuma türü de üründen ürüne değişiklik gösteriyor. Armürlü, jakarlı, kapitoneli gibi farklı şekillerde dokunmuş modelleri saçak, taş, püskül, biye gibi detaylarla süslenebiliyor. Kadifemsi şönil kumaştan üretilen yatak örtüleri ve pike dokulu modeller günlük kullanım için ideal. Jakarlı kalın yatak örtüleri ise hem günlük hem de özel zamanlarda kullanıma uygun bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Yatak örtüsü desenleri, sadece fiziksel olarak değil duyusal olarak da dekorasyonda önemli bir rol oynuyor. Feng-Shui felsefesine göre yatak tekstilinde kullanılan materyaller mekânın enerjisini önemli ölçüde etkiliyor. Feng-Shui'ye uygun bir seçim yapmak istiyorsanız duyularınızı besleyen, yumuşak dokulu yatak örtülerini tercih edebilirsiniz. Saten, pamuk, kadife gibi materyaller yatak odanız için ideal bir seçim olabilir.

Vintage Etkisi Yaratan Çeyizlik Yatak Örtüsü Modelleri

Çeyizlik yatak örtüsü modellerinde dantel güpürlere, püskül, saçak gibi aksesuarlara ve özel el işlemelerine sıklıkla yer veriliyor. Yatak odasında Vintage etkisi yaratan bu unsurlar, gösterişli çeyizlerin olmazsa olmazları arasında sayılıyor. Yataş'ta dantel detaylarla bezenmiş, birçok çeyizlik yatak örtüsü seçeneğine ulaşabilirsiniz. Ekru, mint, pudra pembe, bebe mavisi gibi tonlardaki modellerinde kullanılan dantel detaylar, Vintage dekorasyon tarzı ile uyumludur. Bu tarzı sade renk ve desenlerdeki dekoratif unsurlarla tamamlayabilirsiniz.

Yatak odanızda retro etkisi yaratmak isterseniz Vintage tarz ile uyumlu çeyizlik yatak örtüsü modellerini ekose desenli battaniyeler, koltuk şalları ve abajur başlıkları gibi aksesuarlarla kombinleyebilirsiniz. Torna ayaklı ve organik formlu mobilyalar, kapitone detaylı yatak başları, sandalye ve koltuklarla bu tarzı tamamlayabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Yatak Örtüsü Fiyatları

Yatak örtüsü fiyatları kumaş, dokuma, renk, desen, ebat gibi kriterlere göre değişiklik gösteriyor. Takım olarak satılan modeller, içinde çarşaf, yastık kılıfı, nevresim gibi ürünler de bulunduğu için tekli modellerden daha yüksek fiyatlara sahip olabiliyor. Ancak, Yataş’ın ürün gamında her bütçeye hitap eden farklı seçenekler mevcut. Siz de Yataş’ın zengin renk ve desen seçeneklerinden oluşan, birbirinden kullanışlı örtü modelleri ile yatak odanızda göz alıcı bir yenilik yapabilirsiniz. Hemen, Yataş’ın yatak odanıza ve zevkinize uygun, fonksiyonel ve estetik yatak örtülerinden birini seçip, satın alın!

Son Güncelleme: 12.05.2023 18:58
Anahtar Kelimeler:
Yatak OdasıYatak örtüsü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.