YENİ EVLENEN ÇİFTE BAŞBAKAN SÜRPRİZİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yolda gördüğü yeni evlenen çiftin yanına giderek tebrik edip cumhuriyet altını hediye etti.

05 Ekim 2013 Cumartesi 00:00
YENİ EVLENEN ÇİFTE BAŞBAKAN SÜRPRİZİ






Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yolda gördüğü yeni evlenen çiftin yanına giderek tebrik edip cumhuriyet altını hediye etti.
Bir dizi açılış ve miting için öğle saatlerinde Adana’ya gelerek İstasyon Meydanı’nda halka hitap eden Başbakan Erdoğan, ardından AK Parti İl Binasına geçti. Burada yaklaşık bir saat partililerle görüşen Başbakan Erdoğan, daha sonra sivil toplum kuruluşları ile basına kapalı olarak gerçekleşecek toplantıya katılmak için yola çıktı. Başbakan Erdoğan, Çevre Yolu’ndan Beyazevler Kavşağı’na geldiği sırada yeni evlenen Mehmet Emin ve Ayşegül Ormanoğlu çiftini görünce otobüsü durdurarak aşağı indi. Çiftin yanına eşi Emine Erdoğan’la birlikte giden Başbakan Erdoğan, Emin ve Ormanoğlu’nu tebrik ederek cumhuriyet altını hediye etti. Başbakan Erdoğan, çifti 3 çocuk konusunda da uyarmayı ihmal etmedi. Erdoğan, daha sonra toplantıya gitmek için yoluna devam etti.
Başbakanın yanlarından geçerken durduğunu söyleyen Ayşegül Ormanoğulları, “Biz beliyorduk kendisini. Başbakanımızı daha önce rüyamda görmüştüm. İkisinin elinden hurma ile bal yemiştim. Buda çok güzel oldu. Onları çok seviyorum” dedi.
Mehmet Emin ise eşinin Başbakan Erdoğan’ı göremeyeceği için sürekli ağladığını belirtti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.