YILDIRIM BELEDİYESİ’NDE TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

Yıldırım Belediyesi, ihtiyaç sahibi 117 çocuğu sünnet ettirdi.

11 Ekim 2013 Cuma 00:00
YILDIRIM BELEDİYESİ’NDE TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ






Yıldırım Belediyesi, ihtiyaç sahibi 117 çocuğu sünnet ettirdi.
Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nde düzenlenen eğlencede 117 çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı sünnet şöleninde, çocuklar gönüllerince eğlendi. Törende konuşma yapan Keskin, “Sünnet erkekliğin ilk adımdır. Bugün 117 sünnet ettirilen çocuğumuzun eğlencesinde bir araya geldik. Bir süre önce hastanede sünnet ettirilen çocuklarımızın güzel ve mutlu günlerini görmek bizleri çok gururlandırır. Umarım, tüm gençlerimiz gelecekte mesleklerini ellerine almış, hayırlı bireyler olurlar” diye konuştu.
Ayrıca Başkan Keskin, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Osmanlı macunu ile pilav ve ayran ikramının yapıldığı şölende sünnet çocukları ve aileleri bol bol eğlenerek Başkan Keskin’e teşekkür etti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.