YOGİSAD BAŞKANI ÇELİK’TEN KIZILAY’A KURBAN BAĞIŞI

Yozgat Genç Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (YOGİSAD) ve Çelikler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çelik, Kızılay Yerköy Şubesine kurban bağışında bulundu.

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
YOGİSAD BAŞKANI ÇELİK’TEN KIZILAY’A KURBAN BAĞIŞI






Yozgat Genç Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (YOGİSAD) ve Çelikler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çelik, Kızılay Yerköy Şubesine kurban bağışında bulundu.
YOGİSAD Başkanı Çelik, maddi durumu yerinde olan vatandaşların ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılması için Kızılay’a kurban bağışında bulunmaları gerektiğini söyledi.
Kızılay Yerköy Şubesine kurban bağışında bulunan YOGİSAD ve Çelikler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çelik, Dünyanın neresinde bir felaket olursa, insanların ırk, din, dil ve renk ayrımı yapmadan yardımına koştuğunu belirterek, “Kızılay, ayrıca ülkemizde ve yurt dışında yoksul insanların da yardımına koşmaktadır. Kızılay’ın yaklaşan Kurban Bayramı öncesi başlattığı kurban bağışı kampanyasına YOGİSAD ve Çelikler Yönetim Kurul Başkanı olarak, bu kampanyaya destek olmak için kurban bağışında bulunduk” dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kızılay’a yapmış olduğu kurban bağışıyla, toplumda kurban bağışının ayrı bir önem kazandığını vurgulayan Başkan Çelik, "Başbakanımızın başlattığı bu kampanyaya destek vermek için şahsıma olan kurbanımı Kızılay’a bağışladım. Çünkü Müslüman ülkelerde yaşayan yoksul kardeşlerimizin bu desteklere ihtiyacı var. Bağış yapmak isteyen kardeşlerimizin de kurban bağışı yaparak bu kampanyaya destek vermelerini istiyorum" diye konuştu.
Kızılay Şube Başkanı Halit Altıntaş’da bu örnek davranışından dolayı YOGİSAD Başkanı Çelik’e teşekkür ederek, maddi durumu iyi olan insanların Kızılay’a kurban bağışlamasını istedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.