ZABITA EKİPLERİNDEN BAYRAM ÖNCESİ SIKI DENETİM

Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde un ve unlu mamullerin üretiminin gerçekleştirildiği imalathaneler, gıda imalatı yapan işletmeler ve bunların satışının yapıldığı iş yerlerine yönelik denetim çalışmalarını yoğun bir şeki

10 Ekim 2013 Perşembe 00:00
ZABITA EKİPLERİNDEN BAYRAM ÖNCESİ SIKI DENETİM






Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde un ve unlu mamullerin üretiminin gerçekleştirildiği imalathaneler, gıda imalatı yapan işletmeler ve bunların satışının yapıldığı iş yerlerine yönelik denetim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Daha sağlıklı gıda tüketimi açısından büyük önem taşıyan denetimlerde ekiplerce satışa sunulan gıdaların temiz ve sağlıklı olup olmadığı, gıda yönetmeliğine uygunluğu ve etiketlerinin bulunup bulunmadığı kontrol ediliyor. Özellikle terazi ve hijyen üzerinde yoğunlaşan denetimlerle vatandaşın sağlıklı ve temiz gıda tüketimi sağlanıyor. Rutin ve vatandaş isteği doğrultusunda yapılan ani denetimler neticesinde kurallara uymayan esnaflara yasal işlem uygulanıyor.
Halk sağlığına yönelik tehditleri ortadan kaldırmak için gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerin bayram öncesi arttırıldığına dikkat çeken Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Zabıta ekiplerimizin bayram denetimleri, vatandaşlarımızın daha güvenli, daha sağlıklı bayram alışverişi yapmaları açısından son derece önemlidir. Vatandaşlarımızın sağlığını tehdit edecek üretim yerlerine ve satış yapılan iş yerlerine gerekli yasal işlemleri yaparak, gerekli önlemleri alacağız. Halk sağlığını tehdit eden üretim yerleri ve iş yerlerine kesinlikle taviz verilmeyecektir” diye konuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.