Son Dakika Haberler
2016-12-12 12:30:05

Hayat  devam ediyor..

Gozde Kılıçaslan

12 Aralık 2016, 12:30

Hayat  devam ediyor..



Ne garip yer şu dünya.. İnsanoğlunun beklentileri, pişmanlıkları ve umduklarıyla dönüyor galiba...

Herkes de bir beklenti.. Geceleri hayaller kuruluyor, umulan gerçekleşmeyince keşkeler art arda sıralanıyor..İnsan bu hata da yapar yanlış ta, ama artık senin ki biraz vaziyeti aşıyor. Deniz dalgalı, kaptan şaşkın. Gemini yürütmek için elinden tek gelen teselli. Öğüt vermeyi sevmem ama sen yine de dinle beni..


Bir yanda yaşanan pişmanlık yüreğini kemiriyor. Dönüp baktığında yaptığın hataların, yanlışların dağ gibi birikmiş karşında duruyor.. Ölüm varken şu dünyada gereksiz her türlü dert seni yıpratıyor.

Böyle olmasını istemezdim demen de bir yerden sonra durumu kurtarmıyor. İnsan bu, yanlış yapmak ta  hayata dair senin farkındalığın galiba buna yetmiyor. 


Pişmanlıkta bir erdemdir ama senin ki artık ömür tüketiyor. Farkındalık da sende ama, özür dilemek bile artık eğreti duruyor. Taşıyamayacağın yükleri inatla sırtına alır iken kendine ettiğin bu cefa haberin olsun düşmanı sevindiriyor...

Heyben tecrübe yerine hala keşkelerle doluyor. Hadi kalk ayağa bak ömür geçiyor.Yaptığın yanlış değil de beni bu sitemlerin öldürüyor.. 


Artık bir karar versen, bak yeni yılda geliyor..Koy önüne yanlışlarını ders al ve ayağa kalk kızım.. Pişmanlık sınavı zor bir derstir. Hayat  devam ediyor..
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.