Bir Kaşifin Hayatı | Belgesel | Bob Ballard National Geographic'te

Bob Ballard’ın keşif yolculuğunu konu alan “Bir Kaşifin Hayatı: Bob Ballard” 11 Temmuz Pazar akşamı saat 21.00’de National Geographic ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

07 Temmuz 2021 Çarşamba 09:09
Bir Kaşifin Hayatı | Belgesel | Bob Ballard National Geographic'te






Bir Kaşifin Hayatı | Belgesel | Bob Ballard National Geographic'te


 

National Geographic kaşifi Bob Ballard kendisini başarıya götüren kişisel zaferleri, zorlukları ve trajedileri paylaşırken, en heyecan verici keşiflerinin ardındaki bilinmeyen hikayeleri National Geographic ekranlarında anlatıyor. 

Gerçekleştirdiği 100’den fazla keşif gezisiyle okyanusun bilinmeyen yerlerinde saklı kalmış, hakkında az şey bilinen pek çok alanı gün yüzüne çıkaran Bob Ballard’ın keşif yolculuğunu konu alan “Bir Kaşifin Hayatı: Bob Ballard” 11 Temmuz Pazar akşamı saat 21.00’de National Geographic ekranlarında.

 

Bilimin, keşfin ve hikâye anlatımının gücüne inanarak 130 yılı aşkın bir süredir dünyanın en güvenilir markalarından biri olmayı sürdüren National Geographic’in birbirinden iddialı yapımlarını Digiturk, D-Smart, KabloTV, Tivibu, TV+ ve Vodafone TV platformlarından izleyebilirsiniz.

 

Anahtar Kelimeler:
Belgesel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATANER ERGÜL 2022-06-04 12:14:19

BU BÜYÜK İNSANIN OĞLUNUN ÖLÜMÜNDEN SORA ÇEKTİĞİ ACIYI YÜREĞİMDE HİSSETİM AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUM SAYGIM KAT BE KAT ARTI KENDİSİNE BU GÜZEL İNSANA SABIR DİLERİM KENDİLERİNE NATİONLA GEORAFİĞEDE İÇTEN TEŞEKKÜR EDERİM BELGESEL İÇİN