Üsküdar'da tapu sorunu çözüldü, 16 bin kişile tapu dağıtılıyor

Üsküdar'da oturan 16 bin vatandaşın tapu kabusu sona eriyor. Üsküdar Belediyesi, 2B kapsamında tapularını yarın dağıtıma başlıyor.

20 Ekim 2015 Salı 23:44
Üsküdar'da tapu sorunu çözüldü, 16 bin kişile tapu dağıtılıyor






Üsküdar'da 28 yıllık tapu sorunu çözüldü

Üsküdar'da oturan 16 bin vatandaşın tapu kabusu sona eriyor. Üsküdar Belediyesi, 2B kapsamında tapularını yarın dağıtıma başlıyor. Üsküdar Belediyesinden bu konuda yapılan açıklamada vatandaşlara tapuların bedelsiz verileceğini duyurddu.

BELİDEYEDEN BU KONUDA AÇIKLAMA VAR

Üsküdar Belediyesi, ilçede 28 yıldır adeta yılan hikayesine dönen 2B sorunu çözüme kavuşturdu. Yıllardır haklarını geri almak için mahkemelerde uğraş veren vatandaşlarımıza tapularını dağıtıyoruz.

Yavuztürk ve Çengelköy’de bulunan bazı kooperatif sitelerinde 1987 senesinde başlayan süreçle birlikte; Dalgıçkent, Yeşilyamaç, Kayıkent, Rastkent, Mavi Kartal, Yaşam Kent, ATA-2 siteleri ile mağdur olan diğer hak sahipleri dahil olmak üzere yaklaşık 4048 konutta ikamet eden 16 bin Üsküdarlı tapularına bedelsiz olarak yeniden kavuşuyor.

Bunun ilk adımı olarak ta Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan Dalgıçkent Sitesi’ndeki 386 konut sahibine tapuları, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de katılacağı tören dağıtılacak.

Siz değerli basın mensubu dostlarımızı da tapu dağıtım töreninde aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.
Son Güncelleme: 20.10.2015 23:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.