Cenevre’de uçak fuarı kapılarını meraklılarına açtı

Cenevre’de her yıl yapılan Uçak Fuarı kapılarını iş adamlarına ve meraklılarına açtı. İş adamlarının kullanımına sunulacak olan özel uçaklarda teknolojinin bütün nimetlerinden istifade edildiği ve uçaklar buna göre donatıldığı...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 19:00
Cenevre’de uçak fuarı kapılarını meraklılarına açtı






Cenevre’de her yıl yapılan Uçak Fuarı kapılarını iş adamlarına ve meraklılarına açtı.

İş adamlarının kullanımına sunulacak olan özel uçaklarda teknolojinin bütün nimetlerinden istifade edildiği ve uçaklar buna göre donatıldığı dikkat çekti.

10 milyon dolardan 100 milyon dolara kadar olan fiyatların geçen yıla oranla biraz daha arttığı dikkat çekti. Buna sebep olarak da doların dünya piyasalarında değer kazanması gösteriliyor.

Uçaklarda banyodan, mutfağa, yatak odasında istirahat odasına, toplantı odasından TV seyretme odasına kadar iş adamlarına birçok lüks olanak sağlanıyor. Ayrıca uçakların daha emniyetli olması için bu yeni modellerde bazı yenilikler yapıldığı da belirtildi. Yetkiler sanayi açısından ve sektör açısından dünya piyasasının büyük bir durgunluk içinde olduğunu ifade ederken hükümetlerin bu konuda ekonomik önlemler almasının gerektiğini de vurguladılar. Fuar Cuma günü sona erecek.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.