Londra Başkonsolosluğu’nda iftar yemeği

Faruk ZABCI - LONDRA, ()Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, elçilik rezidansında iftar yemeği verdi. Yemeğe 35 seçkin davetli katıldı. Başkonsolos Emirhan Yorulmazlar ve eşi Ayşegül Yorulmazlar, Din Hizmetleri Müşaviri Mahmut...

20 Haziran 2015 Cumartesi 13:11
Londra Başkonsolosluğu’nda iftar yemeği






Faruk ZABCI - LONDRA, ()Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, elçilik rezidansında iftar yemeği verdi. Yemeğe 35 seçkin davetli katıldı. Başkonsolos Emirhan Yorulmazlar ve eşi Ayşegül Yorulmazlar, Din Hizmetleri Müşaviri Mahmut Özdemir, THY Londra Müdür Osman Battal, Irak Türkmen Cephesi İngiltere Temsilcisi Sündüz Akbaş, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İngiltere Başkanı Hakan Camuz, Avrupa Türk Demokratlar Derneği-UK (UETA) Başkanı Muttalip Ünlüer, Enfield Belediye Meclis Üyesi Yasemin Brett, Yunus Emre Enstitüsü Londra Müdürü Mehmet Şen, eski Southwark Belediye Başkanı Sunil Chopra ile çeşitli kurumların temsilcileri, Antepliler’in sahibi Ahmet Uzunsürmeli gibi Londra’nın tanınmış işadamlarının basın mensuplarının katıldığı iftar yemeğine ev sahipliği yaptılar. Davetliler arasında Londra Merton Belediye Başkanı Stephen Alambritis’ın de bulunması dikkat çekti. Başkonsolos yaptığı konuşmada, İslam dininin barış dini olduğunu vurgularken “Ramazan, barış, affetme ve dayanışmayı simgeliyor. Farklı kökenlere sahip kişilerle olan birlikteliğimizin diyalog kurabildiğimizi ve İslam dininin barış dini olduğunu göstermesini umuyorum” dedi. Din Hizmetleri Müşaviri Mahmut Özdemir, iftar öncesi ve sonrası dualar okudu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.