Samuray Kılıcıyla Apple mağazasına baskın

Terör alarmı yüzünden diken üstünde duran New York polisi ünlü Apple Store'da elinde Samuray Kılıcı ile dehşet saçan adamı güçlükle gözaltına aldı.

21 Kasım 2015 Cumartesi 18:07
Samuray Kılıcıyla Apple mağazasına baskın






Samuray kılıcıyla Apple mağazasına baskın

Terör alarmı yüzünden diken üstünde duran New York polisi ünlü Apple Store'da elinde Samuray Kılıcı ile dehşet saçan adamı güçlükle gözaltına aldı.

New York'da 5. Cadde'de bulunan Apple Store mağazasında bugün meydana gelen olay Apple çalışanları ve alışveriş için gelen müşterilere korku dolu anlar yaşattı.


Kınından çıkarılmış Samuray Kılıcını etrafa sallayarak çığlıklar atan mağaza içerisinde önce kendini öldürmekle tehdit eden esrarengiz kişinin amacı hakkında bilgi verilmedi. Müşterilere ve çalışanlara kılıçla saldırmak isteyen zanlı son anda içeri giren polis tarafından güçlükle engellendi. Uzun süre elindeki keskin Samuray Kılıcı'nı teslim etmemek için direnen şüpeheli polis ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alındı.

Mağaza içerisinde cam merdivenlerden çıkarak ikinci katta bir süre Samuray gösterileri yapan kişinin akli dengesinin yerinde olup olmadığı konusunda bilgi verilmedi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan gencin saldırı girişimi konusunda Apple mağazası yetkilileri de açıklama yapmaktan kaçındı. Saldırganın elinden kurtulan müşteriler ise mağaza içinde yaşadıkları dehşet dolu anları ABC 7 NY TV kanalında anlattı. iyigunler.net ©
Son Güncelleme: 21.11.2015 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.