Alman gazetesi, Filistinli göstericilere 'Barbar' dedi

İsrail'in Gazze'ye yönelik operasyonu öncesi Almanya'da gösteri düzenleyen Filistinli'ler için Alman Bild Gazetesi'nden çarpıcı başlık.

16 Ekim 2023 Pazartesi 22:00
Alman gazetesi, Filistinli göstericilere 'Barbar' dedi






Alman gazetesi, Filistinli göstericilere 'Barbar' dedi


Alman Bild gazetesi, Almanya Yahudileri Merkez Konseyi Başkanı Schuter'in yazısını yayımladı. Alman gazetenin "Barbarlar aramızda" başlıklı yazıda Filistinlilerin fotoğrafını kullanması dikkat çekti.


Alman Bild gazetesi, 2014'ten bu yana Almanya Yahudileri Merkez Konseyi Başkanı olan Josef Schuter'in "Barbarlar aramızda" başlıklı yazısını Filistin'e destek eylemi yapan Filistinlilerin fotoğrafını kullanarak yayımladı. 

Almanya Yahudileri Merkez Konseyi Başkanı Schuter, yazısının giriş bölümünde, "Barbarlar aramızda. Evet, Hamas terörünün kana susamış barbarlığını Alman sokaklarında kutlayanlar. Başka bir şey değil. Bunun arkasında Hamas'ın İsrail'e ve Yahudi olan her şeye karşı yönelttiği katliam ideolojisi var" ifadelerini kullandı. 

Yahudi nefretinin Arap çevrelerindeki gençler arasında yaygın olduğunu ileri süren Schuter, Almanya'daki Filistin'e destek eylemlerinin "açıklanacak hiçbir yanının" bulunmadığı değerlendirmesi yaptı. 

Alman Bild gazetesi, Schuter'in yazısına fotoğraf olarak İsrail'in Gazze'ye yönelik yoğun saldırılarını protesto eden Filistinliler fotoğrafıyla yayımladı. Bild'in fotoğraf açıklamasına "Berlin'de halk İsrail'e yönelik terörü kutladı" yazması dikkat çekti.

Son Güncelleme: 19.10.2023 22:44
Anahtar Kelimeler:
BildAlman BildGazzeİsrail
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.