Azerbaycan ordusuna ait tanklar Karabağ sınırında

Karabağ'daki Ermeni işgalinin diplomatik yollarla sona ermeyeceğini anlayan Baku yönetimi, sık sık saldıran Ermeni birliklerine karşı geniş çaplı bir harekat için sınır hattı boyunca tatbikat başlatıyor. Azerbaycan ordusu en üst düzeyde alarma geçirildi.

07 Mayıs 2016 Cumartesi 12:09
Azerbaycan ordusuna ait tanklar Karabağ sınırında






Azerbaycan ordusuna ait tanklar Karabağ sınırında

Karabağ'da son durum, Karabağ'da Ermeni işgalini sona erdirmek için diplomatik temaslardan çeyrek asırdır sonuç alamayan Baku yönetimi, Karabağ sınır hattı boyunca zırhlı araç sevkiyatını sürdürüyor. Son yıllarda Ermeni ordusunun sık sık bozduğu ateşkesin ardından işgal altındaki vatan topraklarını yıllar sonra geri alan Azerbaycan ordusu en üst düzeyde alarma geçirildi. İşte bölgeden son haberler

Azerbaycan ordusu, kapsamlı askeri tatbikata başladı.Tatbikata, çok sayıda zırhlı araç ve askeri personelin katıldığı bildirildi.



Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Savunma Bakanının emriyle, ordunun savaş hazırlığının geliştirilmesi amacıyla tatbikata başlanıldığı belirtildi.

Askeri birliklerin teyakkuz haline getirildiği tatbikata, çok sayıda zırhlı araç ve askeri personelin katıldığı bildirildi.
 
Birliklerden çıkan zırhlı araçların, başarılı ve güvenli şekilde belirlenen noktalara ulaştığı kaydedildi.



 
Anahtar Kelimeler:
Azerbaycan Ordusu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.