BM'den İsrail'i güldüren kınama

BM, İsrail hükümetini öyle bir gerekçeyle kınadı ki, akıllara zarar. BM, İsraili Demir Kubbe bilgilerini Hamas'a vermemekle suçladı

01 Ağustos 2014 Cuma 17:11
BM'den İsrail'i güldüren kınama






BM'den İsrail'i güldüren kınama

Okuyanlara 'Zaytung haberi' dedirtecek cinsten bir haber. Birleşmiş Milletler İsrail ve ABD yi Hamas’a Demir kubbe teknolojisini paylaşmadıkları için kınadı.

Washington Times’ın Breitbart’a dayanarak yaptığı haber şöyle: Birleşmiş Milletler İsraili insanlığa karşı suç işlemiş olabileceğinden kınadı, ve İsrailin Demir Kubbe teknolojisini savaştığı terör grubuyla paylaşmasını önerdi.

BM İnsan Hakları Komitesi yüksek komiseri Navi Pillay, “acil” toplantı sonucu basına yaptığı açıklamada İsrailin Gazze sakinlerini roketlerde korumadığı için görevini yapmadığını savundu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.