Bush yarıştan çekildiğini açıkladı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday adaylarından Jeb Bush, Güney Carolina'daki ön seçimi kaybedince yarışı bıraktığını açıkladı.

21 Şubat 2016 Pazar 11:05
Bush yarıştan çekildiğini açıkladı






 

Bush yarıştan çekildiğini açıkladı

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday adaylarından Jeb Bush, Güney Carolina'daki ön seçimi kaybedince  yarışı bıraktığını açıkladı. 

ABD'de devam eden başkanlık yarışında ön seçim süreci sürerken 20 Şubat'ta Cumhuriyetçilerin Güney Carolina'da gerçekleştirdikleri ön seçimin ardından eski Florida Valisi Jeb Bush yarıştan çekildiğini bildirdi. 

Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre yüzde 8 oy alan Bush, kampanyasını sona erdirdiğini beyan ederek, "İnsanlar Iowa ve New Hampshire'dan sonra Güney Carolina'da da tercihlerini ortaya koydular, bu sebeple bugün itibariyle kampanyamı sonlandırıyorum" dedi.Bu sonuçla Cumhuriyetçi aday adaylarının sayısı beşe inmiş oldu . Cumhuriyetçilerde yarışı önde götüren emlak milyarderi Donald Trump'ı Teksas Senatörü Ted Cruz, Florida Senatörü Marco Rubio, Ohia Valisi John Kasich ve beyin cerrahı Ben Carson takip etmekte .

Son Güncelleme: 21.02.2016 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.