Fantazi kurbanı öğretmeni polis kurtardı

Tek başına yaşayan bir öğretmen evinde fantazi oyunları yapmaya kalkınca elleri kelepçeli üç gün kurtulmaya çalıştı ama...

15 Ağustos 2014 Cuma 12:31
Fantazi kurbanı öğretmeni polis kurtardı






Fantazi kurbanı öğretmini polis kurtardı

Kadın iç çamaşırları giyen öğretmen ellerini arkadan kelepçeleyince olanlar oldu...

Evinin mutfağında ayağında kadın çizmeleri ve kadın kıyafeti elleri arkadan kelepçeli olarak 3 gün mutfağında kıvranan öğretmeni polis ekipleri kurtardı. İlginç olay Almanya’nın Münih şehrinde meydana geldi. 57 yaşındaki erkek öğretmenin bir öğretmenin kendi başına yaptığı ’fantazi’ oyunu sonrası bütün ülkeye rezil oldu.

MERAKLI KOMŞUSU HAYATINI KURTARDI

Schwabing semtinde oturan öğretmen, evinde kendine taktığı kelepçeyi açamayınca üç gün boyunca mutfağında mahsur kaldı. Meraklı komşusunun haber verdiği polis, öğretmeni evinin mutfağında elleri arkadan kelepçeli, külotla ve ayağında kadın çizmeleriyle yerde yatar halde buldu.

Bild gazetesinin haberine göre, meraklı komşu üç gündür göremediği öğretmenin zilini çaldı. Kapının açılmaması ve posta posta kutusunun dolu olması nedeniyle telaşlanan komşu, polisi aradı. Ayrıca, sürekli olarak mutfak ışığının açık kalması da komşunun dikkatini çekmişti. Polisler kapıyı açtıklarında adamın ellerinin arkadan kelepçeli olduğunu gördüler. Evde çok sayıda el ve ayak kelepçeleri bulunurken olay kayıtlara seks kazası olarak geçti. Polis sözcüsü Sven Müller İlk araştırmalar herhangi bir suç durumunu göstermemektedir dedi. Seks kazası kurbanı öğretmen ise, oldukça zayıf düştüğü ve üç gün yerde yatmasından ötürü oluşan yaralar nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.