Ganire Paşeyeva; Dedelerimiz gibi yeni zaferler kazanacağız

Tovuz Şehrinde, Çanakkale zaferi 101 yıl dönümü dolayısla gerçekleşen kutlamada, Milletvekili Ganire Paşaeva, “101-yıl sonra yeni bir Çanakkale’den geçiyoruz. İnşallah dedelerimizin kazandığımız zaferi yene kazanacağız’’ dedi.

20 Mart 2016 Pazar 02:20
Ganire Paşeyeva; Dedelerimiz gibi yeni zaferler kazanacağız






Ganire Paşeyeva; Dedelerimiz gibi yeni zaferler kazanacağız

Azerbaycan’ın Ermenistan ile sınır hattı bulunan Tovuz Şehrinde, Çanakkale zaferi 101 yıl dönümü dolayısla gerçekleşen kutlamada, Milletvekili Ganire Paşaeva, “101-yıl sonra yeni bir Çanakkale’den geçiyoruz. İnşallah dedelerimizin kazandığımız zaferi yene kazanacağız’’ dedi.

Çanakkale zaferinin 101. yıldönümü dolayısıyla, Bakü Yunus Emre Enstitüsü, Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliyi ve Kültür Müşavirliği, TİKA ve Avrasya Uluslararası Araştırmalar Enstitüsü ve Tovuz valiliğiyle birlikte büyük çaplı bir kutlama düzenlendi. Burada konuşma yapan Milletvekili Paşaeva, , Türkiye ve Azerbaycanı zayıflatmak isteyenlere fırsat verilmeyeceğini söyledi.

Paşaeva konuşmasına şöyle devam etti: “Vatanımızı bölmeye, parçalamaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Birlik ve beraberlık içinde Çanakkalede olduğu gibi mücadele edeceyiz ve inşallah bizi zayıflatmak isteyenlere fırsat vermeyeceyiz. Çanakkalede 3000 Azerbaycan Türkü oradaki vatanımız için canından geçmişti. Biz o dedelerin torunlarıyız. Yene de her an canımızdan bile geçmeye hazırız. İnşallah birlik ve beraberlık içinde bu zor günleri bitireceyiz ve daha da çok kalkınacağız. Türk-Müsülman dünyasında acıların bitmesi için birlik ve beraberlik daha da güclenmeli. Gün birlik günüdür.“

Son Güncelleme: 20.03.2016 02:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.