İsrail siteleri ezan sesiyle açılıyor

Ayyıldız Tim, saldırdığı bazı İsrail sitelerinin ana sayfalarına ezan sesi yerleştirdi.

10 Ekim 2013 Perşembe 07:53
İsrail siteleri ezan sesiyle açılıyor






İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun lideri olduğu Likud Partisi'nin, 'ezanın yasaklanması' yönündeki seçim vaadi, Türk hackerleri harekete geçirdi. Ayyıldız Tim, saldırdığı bazı İsrail sitelerinin ana sayfalarına ezan sesi yerleştirdi.

İsrail'de 22 Ekim'de yapılması planlanan genel seçimlere katılacak olan Likud Partisi'nin, seçim vaadi olarak "Ezanın yasaklanacağının" açıklanması, bu ülkede yaşayan Araplar tarafından kınanırken, bir tepki de Türk siber savaşçılardan geldi.

Ayyıldız Tim'in resmi twitter ve facebook hesapları üzerinden yapılan açıklamalarda, "İsrail sen kim, ezanları susturmak kim? Dünya üzerinde ezan sesi hiçbir zaman kesilmez, susturmaya da kimsenin gücü yetmez. İsrail'e her gün ezan dinletmeye devam." denildi.

Ana sayfalarına Türk bayrağı konulan www.mamycard.co.il, www.remote-bf.com, http://itamars.co.il, http://simchatolam.com,  www.trade4me.2serv.org, www.villa.2serv.org, www.artcover.2serv.org sitelerinin anasayfaları takipçilerini ezan sesi ile karşılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.