Jirinovski çılgına döndü; Türkler mültecileri üstümüze salacak

Türk düşmanlığı üzerine ürettiği politikalarla Rusya'da popülerlik elde eden Jirinovski katıldığı radyo programında akıl almaz iddialar ortaya attı.

24 Mart 2016 Perşembe 00:02
Jirinovski çılgına döndü; Türkler mültecileri üstümüze salacak






Jirinovski çılgına döndü; Türkler mültecileri üstümüze salacak


KGB eski Türkiye ajanı ve Liberal Demokrat Partisi (LDPR) lideri Vladimir Jirinovski, Türkiye için ortaya attığı iddialar dudakları uçuklatacak cinsten. "Avrupa ile anlaşan Türkiye’nin Suriye’nin intikamı almak için mülteci akımını Kafkaslar üzerinden Rusya’ya yönlendirmeye hazırlandığını" iddia etti.

"Moskova’nın Sesi" radyosuna konuşan Jirinovski, "Rusya’nın tıpkı Sovyet Birliği dönemindeki gibi KGB tarzı bir istihbarat örgütü kurması gerek. Özellikle güney istikametinde sınırlarımızı kuş uçmaz hale getirmeliyiz" dedi.

Rus siyasetçi ardından şu iddiada bulundu: "Çünkü Avrupa ile mülteci anlaşmasına varan Türkiye, şimdi bu insan akımını Rusya’ya yönlendirme planları yapıyor. Büyük mülteci dalgasını yakında; sırasıyla Gürcistan, Ermenistan ve Azerbaycan üzerinden Rusya’nın güneyinin istila edilmesi için gönderecek. Ankara, Moskova’ya böyle bir Suriye yanıtı hazırlıyor. Türkiye’nin atacağı bu adıma ancak zamanında KGB gibi bir istihbarat örgütü kurarak karşılık verebiliriz."
Son Güncelleme: 24.03.2016 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.