Netanyahu, Gazze operasyonu bitmeyecek

İsrail Başbakanı Netanyahu ise yaptığı son açıklamada 'Gazze'de makul bir durumun sağlanması için adım atacağım' dedi

20 Temmuz 2014 Pazar 14:56
Netanyahu, Gazze operasyonu bitmeyecek






Gazze'de son durum, Netanyahu, Gazze operasyonu bitmeyecek

 

Gazze'de ölü sayısı rakamları artık açıklanamıyor. 400'ün üzerinde can kaybının yaşandığı şehirden çığlıklar yükseliyor. İsrail Başbakanı Netanyahu ise yaptığı son açıklamada 'Gazze'de makul bir durumun sağlanması için adım atacağım' dedi

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’dan yeni bir açıklama geldi. İsrail'in 60 sivili öldürdüğü saldırı sonrası Netanyahu Hamas’ın Gazze’de Filistinlileri canlı kalkan olarak kullandığını savundu.

İsrail Başbakanı askeri alanları hedef aldıklarını ancak bazen kendilerinin de üzüntü duyduğu sivil can kayıplarının olabildiğini öne sürdü. Netanyahu “Makul bir sükunet ve güvenlik ortamını sağlanması için gerekli adımları atacağız” dedi. Ayrıca ortam sakinleşene dek Gazze operasyonun bitirmeyeceklerini de belirtti.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.