Rus uçakları, Suriye'de yeniden bombalamaya başladı

Terör örgütlerine yönelik operasyonlarda ABD ve Rus uçakları birbirlerilye yarışmaya başladı. Rusya bugün savaç uçaklarıyla 49 IŞİD hedefini vurduğunu duyurdu.

17 Ekim 2015 Cumartesi 23:11
Rus uçakları, Suriye'de yeniden bombalamaya başladı






 Rus uçakları, Suriye'de yeniden bombalamaya başladı 

Terör örgütlerine yönelik operasyonlarda ABD ve Rus uçakları birbirlerilye yarışmaya başladı. Rusya bugün savaç uçaklarıyla 49 IŞİD hedefini vurduğunu duyurdu. Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'de terör örgütü DAEŞ'e ait olduğu ileri sürülen 49 noktanın vurulduğunu açıkladı.
Bakanlık açıklamasında, Rus savaş uçaklarının hedef alınan noktalar için son 24 saatte 36 kez havalandığına dikkat çekildi.

Hedef alınan noktaların İdlib, Lazkiye, Hama, Halep ve Şam'da bulunduğu belirtildi.

 Öte yandan Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, bakanlığa ait bir uçağın Suriye'ye insani yardım malzemesi götürdüğü ve dönüşte 38'i Rus vatandaşı 56 kişiyi Moskova'ya getirdiği belirtildi. 
Son Güncelleme: 17.10.2015 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.