Bolu ve Düzce'de okullar tatil 16 Aralık 2016

Kara kış yurdun yüksek kesimlerde etkisini sürdürüyor. Bolu ve Düzce'de etkisini artıran kar yağışı yüzünden okullar 16 Aralık 2016'da tatil edildi.

15 Aralık 2016 Perşembe 21:18
Bolu ve Düzce'de okullar tatil 16 Aralık 2016






Bolu ve Düzce'de okullar tatil 16 Aralık 2016


Bolu'da okullar tatil, Yoğun kar yağışının hüküm sürdüğü Bolu ve Düzce'de okullar tatil edildi. Bolu ve Düzce'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Bolu'da akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle il genelinde okulların yarın, bir gün arayla tatil edilmesine karar verildi. Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamada yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli vatandaşlara da idari izin verildi.
Düzce'de okullar tatil
Düzce Valiliği'nden yapılan açıklamada da kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okulların il genelinde yarın 1 günlüğüne tatil edildiği belirtildi. Ayrıca kamuda çalışan hamile ve engelli vatandaşlara da bir günlük idari izin verildiği açıklandı.  

 
Anahtar Kelimeler:
OKULLAR TATİL
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.