Doğa Koleji'nde 200 öğrenci zehirlendi, okul tatil

Doğa Kolejinin gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan öğrencilerinden bazılarında çeşitli virüslere rastlanması nedeniyle okulun Çukurambar'daki kampüsü ile Mebusevleri Anaokulunda eğitime yarın ara verildi.

22 Mayıs 2015 Cuma 03:03
Doğa Koleji'nde 200 öğrenci zehirlendi, okul tatil






Doğa Koleji'nde 200 öğrenci zehirlendi, okul tatil

Doğa Kolejinin gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan öğrencilerinden bazılarında çeşitli virüslere rastlanması nedeniyle okulun Çukurambar'daki kampüsü ile Mebusevleri Anaokulunda eğitime yarın ara verildi. Haberin yayılmasının ardından çok sayıda aile çocuklarını okula göndermeme kararı aldı
Başkent'te, Doğa Kolejinin gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan öğrencilerinden bazılarında "salmonella", "amipli dizanteri" ve "tifo" virüsüne rastlanması nedeniyle kolejin iki okulunda eğitime yarın ara verildi.
SALI GÜNÜ BAŞLADI
Doğa Kolejinden velilere gönderilen yazıda, salı gününden itibaren öğrencilerde görülmeye başlanan sağlık sorunlarının ardından okulda dezenfekte çalışmalarına başlandığı belirtildi.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan izinle kolejin iki okulunda yarın eğitime ara verildiği ifade edilerek, pazartesi günü okula devam edecek öğrencilerden, "salmonella" ve "amipli dizanteri" gibi bulaşıcı hastalıkların olmadığını gösteren rapor getirmeleri de istendi.

Doğa Kolejinin Çukurambar'daki kampüsü ve Mebusevleri Anaokulunda eğitim öğretim gören öğrenciler, pazartesi gününden itibaren yüksek ateş, mide bulantısı, kusma ve ishal şikayetleriyle, Gazi Üniversitesi Hastanesi ve çevredeki diğer hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

Son Güncelleme: 22.05.2015 03:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.