Eroğlu Gayrimenkul'den 4 projeye bayram kampanyası

Eroğlu Gayrimenkul, herkes hayalindeki eve kavuşsun diye 4 projesinde Kurban Bayramı'na özel indirim uyguluyor.

10 Ekim 2013 Perşembe 09:50
Eroğlu Gayrimenkul'den 4 projeye bayram kampanyası






Eroğlu Gayrimenkul, Kurban Bayramı’na özel kampanyasıyla hayalindeki eve sahip olmak isteyen herkese özel indirim uyguluyor. Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un önemli lokasyonlarından Merter’deki Platform Merter, Küçükçekmece’deki İstanbul Lounge ve Lounge 2, Bursa’da yükselen Harmony Towers ve İstanbul’un gözde sahil şeridi Florya Ekşinar Konakları’nda 10 bin TL indirim sunuyor.

Hemen teslim daireler ile yeni bir hayata adım atmak isteyenleri Kurban Bayramı’nda satış ofislerine bekleyen Eroğlu Gayrimenkul, 17-18 Ekim 2013 tarihleri arasında 2 gün süreyle 4 projesine özel 10 bin TL indirim uyguluyor.
‘Bayramınıza Bayram Kattık’ diyen Eroğlu Gayrimenkul, bayramda hem kampanyadan yararlanmak hem de ev sahibi olmak isteyen herkesi 17-18 Ekim 2013 tarihleri arasında tüm gün açık olacak satış ofislerine bekliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.