İHÜ Lisans ve Lisansüstü öğrencilere kariyerlerinde rehberlik edecek

Pandemi nedeniyle evde vakit geçiren öğrenciler için de önemli uygulama. Salgın nedeniyle evinden çıkamayan öğrencilere kariyer planlamasına üniversite desteği

06 Haziran 2020 Cumartesi 09:06
İHÜ Lisans ve Lisansüstü öğrencilere kariyerlerinde rehberlik edecek






İHÜ Lisans ve Lisansüstü Öğrencilere Kariyerlerinde Rehberlik Edecek

İbn Haldun Üniversitesi'nde açılan ‘Kariyer Merkezi’ lisans ve lisansüstü öğrencilerin akademik gelecekleri de dahil olmak üzere, tüm kariyer planlarını yapmalarında yol gösterici olacak.

‘Araştırma Üniversitesi’ olarak konumlanan İbn Haldun Üniversitesi (İHÜ) Başakşehir Külliyesi’nde hizmete açtığı ‘Kariyer Merkezi’ ile lisans ve lisansüstü öğrencilere kariyer yolculuklarında rehberlik edecek.

Türkiye’deki pek çok kariyer merkezinin aksine sadece lisans öğrencilerine değil, lisansüstü öğrencilerine de destek vermeye hazırlanan İHÜ Kariyer Merkezi; bu anlamda da benzersiz bir hizmet sağlayacak.

İHÜ Kariyer Merkezi, iş hayatında yer almak isteyen öğrencileri desteklerken, kariyerini akademik alanda inşa etmek isteyen öğrenciler için de danışmanlık verecek bir yapıda kuruldu.

İHÜ Kariyer Merkezi ayrıca, pandemi nedeniyle evde vakit geçiren öğrenciler için kariyer konusunda önemli ipuçları verebilecek akademisyenler, başarılı iş insanları ve yurt dışındaki başarılı üniversitelerdeki lisanüstü öğrencilerin katılımıyla önümüzdeki günlerde canlı yayınlar gerçekleştirecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.