İstanbul'da yarın okullar tatil edildi..

İstanbul'da kar yağışı nedeniyle yarın anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri tatil edildi.

18 Şubat 2015 Çarşamba 23:47
İstanbul'da yarın okullar tatil edildi..






İstanbul'da yarın okullar tatil edildi..

İstanbul'da kar yağışı nedeniyle yarın anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri tatil edildi. Engelli ve hamile kamu personeli de izinli sayılacak.

İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime yarın bir gün süreyle ara verildiğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, kar yağışının yarın öğle saatlerine kadar yoğun şekilde devam etmesi ve kuvvetli don olayının beklendiği belirtildi.

Öğrencilerimizin ulaşımda herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları için anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime yarın bir gün ara verilmesinin uygun görüldüğü kaydedilen açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı aktarıldı.
Son Güncelleme: 18.02.2015 23:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2023-01-17 18:35:02

Yarln okullar tatilmi