Ordu'da son durum, ilçelerin tamamında okullar tatil

14 Aralık 2016 Çarşamba 07:59
Ordu'da son durum, ilçelerin tamamında okullar  tatil






Ordu'da son durum, ilçelerin tamamında okullar  tatil

Ordu’nun yüksek rakımlı ilçelerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 14 ilçenin tamamında, 4 ilçenin de bazı mahallelerinde okullar bugün tatil edildi.

Ordu’nun yüksek kesimlerinde dün gece etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bazı ilçelerde eğitim-öğretime bugün ara verildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye ve Ulubey ilçelerinin tamamında, sahil kesimindeki Altınordu, Gülyalı, Fatsa ve Ünye ilçelerine bağlı 15 mahallede ise okulların bugün tatil olduğu belirtildi.

Ordu'da akşam saatlerinde başlayan ve yüksek rakımlı ilçelerde etkili olan kar yağışı sebebi ile Aybastı, Korgan, Gölköy, Mesudiye, Gürgentepe, Kabataş, Çaybaşı ve Ulubey ilçesindeki okulların tamamında ve Akkuş ilçesindeki taşımalı okullarda okullar tatil edilmişti.
Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamada ise, "Kar yağışı sebebi ile Kabadüz, Çamaş, Kumru ve İkizce ilçemizdeki tüm okullar ile Altınordu ilçesine bağlı Gerce, Gökömer, Cumhuriyet ve Yağızlı Mahallelerindeki okullar, Gülyalı ilçesinde Kestane, Alibey, Mustafalı ve Taşlıçay Mahallelerinden taşımalı olarak gelen öğrencilere, Fatsa ilçesinde Aslancami, Kösebucağı, Hatipli ve Geyikçeli Mahallerindeki okullarda, Ünye ilçesinde Pelitliyatak, Yenikent ve Erenyurt Mahallelerindeki okullarda eğitim öğretime 14 Aralık Çarşamba günü 1 gün süreyle ara verilmiştir" denildi.  



 
Son Güncelleme: 14.12.2016 08:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.