Samsun'un en iyi lisesini İmam Hatip'e verdiler

Türkiye genelinde sayıları hızla çoğalan, bazı kentlerde çocukların zorla yönlendirildiği İmam Hatip Liseleri sıraları boş kalırken, gözde liselerin binaları yine İHL'lere veriliyor

03 Ekim 2023 Salı 09:59
Samsun'un en iyi lisesini İmam Hatip'e verdiler






Samsun'un en iyi lisesini İmam Hatip'e verdiler


Samsun İlkadım’daki Ondokuz Mayıs Lisesi yerleşkesinde yer alan ve lisenin laboratuvarlarının da içinde bulunduğu C blok imam hatipe tahsis edildi. Tahsis kararına çok sayıda vatandaş tepki gösterirken, kararın geri alınması istendi.

Ondokuz Mayıs Lisesi mezunlarından eczacı Sadi Subaşı, lise mezunlarına dayanışma çağrısı yaptı.

Subaşı yaptığı açıklamada, “Milli Eğitim Bakanlığı’nın gerçek eğitim merkezlerini yok etme politikasında sıra Türkiye’nin en önemli liselerinin başında gelen Ondokuz Mayıs Lisesi’nde mi? Tüm mezunlara sesleniyorum, Ondokuz Mayıs Lisesi Mezunları Derneği öncülüğünde belirlenecek tarih ve saatte okulumuzun bahçesinde toplanarak bu yanlışa dur demeliyiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.