Zirve Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği Doktora Programı Açıldı

Zirve Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği Doktora Programı hem Türkçe hem de İngilizce olarak 2014-2015 eğitim yılı için açıldı

17 Temmuz 2014 Perşembe 12:24
Zirve Üniversitesi’nde  İnşaat Mühendisliği Doktora Programı Açıldı






Zirve Üniversitesi’nde  İnşaat Mühendisliği Doktora Programı Açıldı

Zirve Üniversitesi akademik programlarını güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmaların sonucu olarak da İnşaat Mühendisliği Doktora programını hem Türkçe hem de İngilizce olarak açtı ve programa 2014-2015 Güz Eğitim-Öğretim yılında öğrenci alımına başlayacak. Zirve Üniversitesi bu programla ülkemizin ve komşu ülkelerin yetişmiş akademisyen ve nitelikli insan gücü ihtiyacını karşılayacak.

Program hakkında bilgiler veren Zirve Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Cemal Geneş, “Akademik kariyer yapmak isteyen doktora öğrencilerine ileri düzeydeki matematik, bilim ve mühendislik bilgilerini özellikle de kendi uzmanlık alanlarındaki kompleks problemleri çözmede uygulayabilme, disiplinler arası çalışmalar yürütebilme, profesyonel ve sosyal ortamlarda başkalarıyla çalışabilme ve etkin bir şekilde yaratıcı ve bütünleştirici tasarım etkinlikleri düzenleyebilme ve bunlara katılma becerisi kazandırma gibi amaçlar doğrultusunda programımızı açtık.” dedi.

Geneş, “Bilim ve teknoloji alanında araştırma yapan, araştırma ve geliştirme alanına katkı sağlayan mühendislere ileri düzeyde eğitim sunmak, doktora düzeyinde vizyon, analitik düşünce ve etik değerlere sahip bilim insanları yetiştirmek hedefindeyiz.” diye konuştu.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.