Acar Deri’ye ödül; TPE ödülü Acar Deri'ye verdi

Acar Group şirketlerinden Acar Deri, Türk Patent Enstitüsü tarafından patent ve faydalı ürün kategorisinde ödül almaya layık görüldü.

24 Ekim 2015 Cumartesi 22:29
Acar Deri’ye ödül; TPE ödülü Acar Deri'ye verdi






Acar Deri’ye ödül; TPE faydali ödülü Acar Deri'ye verdi

Acar Group şirketlerinden Acar Deri, Türk Patent Enstitüsü tarafından patent ve faydalı ürün kategorisinde ödül almaya layık görüldü.

Türkiye’nin önde gelen matbaa, kurumsal hediyelik, kırtasiye ürünü ve deri üreticilerinden Acar Group, Yenibosna Dış Ticaret Kompleksi’nde yapılan törenle ödüllendirildi.

Acar Group şirketlerinden Acar Deri, patent ve faydalı ürün kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu. Ödülü, Acar Group Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Acar, Türkiye Patent Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Habip Asan’ın elinden aldı.

Zekeriya Acar, ödülle ilgili şunları söyledi: “Acar Group şirketimizin yeni iş kolu olan dördüncü yılına girdiğimiz Acar Deri ve Kreatif üretim şirketimiz, markalaşma, mağazalaşma ve iş dünyası ürünleri kendine dünya markası olmayı hedeflemiştir. Basım ve kırtasiye sektöründe yurt dışı ofislerimizle Almanya, Rusya, Kazakistan 40’a yakın ülkeye ihracatımızla, üretimimizin yüzde 50’sini ihraç eder durumdayız. Buradaki başarımızı yeni çocuğumuz olan Acar Deri’ye taşıyarak hem mağazalaşma hem uluslararası deri sektöründe adından söz ettirmeyi ve mağazalaşmayı hedeflemektedir.

Acar Deri, Acar Group, Acar Group Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Acar,
Son Güncelleme: 24.10.2015 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.