Ağaoğlu "Paranızı biriktirin, beni bekleyin"

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu gayrimenkul sektöründe yatırım yapmak isteyenlere seslendi.

07 Ağustos 2018 Salı 13:41
Ağaoğlu "Paranızı biriktirin, beni bekleyin"






Ağaoğlu "Paranızı biriktirin, beni bekleyin"

     Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu gayrimenkul sektöründe yatırım yapmak isteyenlere seslendi.Gayrimenkul sektörünün lider markası Ağaoğlu, Bodrum’da tarihi bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Muhteşem bir lokasyonda, 12 milyon metrekare alanda “yaz kış yaşam” fikrinden yola çıkılarak geliştirilen Bodrum projesi, doğal ortamda konforlu bir yaşam isteyenlere erişilebilir fiyatlardan sunulacak. Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak bugüne kadar birçok referans proje geliştirdiklerini hatırlatan Ali Ağaoğlu, “Bodrum projesi, imza projelerimizden biri olacak. Milyon dolarlar ödemeden Bodrum gibi eşsiz bir lokasyonda erişilebilecek konforlu bir yaşam alanını hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımıza ‘paranızı biriktirin, beni bekleyin’ diyorum.” dedi.

 

    Ali Ağaoğlu, “Artık her şeyi devletten beklemek mümkün değil. Biz iş adamı olarak üzerimize düşeni yapacağız. İstihdam oluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kendilerinin her zaman piyasaların dalgalanmaya girdiği dönemlerde hamle yaptıklarını dile getiren Ağaoğlu, bu dönemde de beklemediklerini, belirsizliklerin yaşandığı dönemde yeni bir proje ile gündeme geldiklerini aktardı.

   Ağaoğlu, dünyanın en güçlü teknik ekibine sahip olduklarını belirterek, “Maslak 1453 herkesin altından kalkacağı bir proje değildi. Bodrum projesi de çok büyük bir proje bunun da üstesinden geleceğiz. Bütün ekibimiz 7 gün 24 saat alanında uzman uluslararası ve yerel danışmanlarla çalışıyor. Bodrum’un eksiğini tamamlayacak bir yaşam alanı kazanacağız.” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
AlI Ağaoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.