Aksigorta’da COVID-19 sebebiyle taksitlere 1 ay erteleme

Müşteri odaklı yaklaşımlarıyla ürün ve hizmetlerini geliştiren Aksigorta, etkisini günden güne artıran salgın hastalık COVID-19 sebebiyle ödemelerini gerçekleştiremeyen müşterileri için taksit erteleme kolaylığı sağlayacak.

13 Nisan 2020 Pazartesi 10:45
Aksigorta’da COVID-19 sebebiyle taksitlere 1 ay erteleme






Aksigorta’da COVID-19 sebebiyle taksitlere 1 ay erteleme

Yeni tip koronavirüsün yol açtığı COVID-19 salgın hastalığı nedeniyle ürün ve hizmetlerinde müşteri ihtiyaçlarını odağına alan ve bu konuda her türlü kolaylık ve desteği sunan Sabancı Holding iştiraki Aksigorta, şimdi de ödemelerini gerçekleştirmekte zorlanan müşterileri için taksit erteleme imkânı sunuyor.

Yaşanan bu zor günlerde müşterilerinin yanında olmayı amaçlayan Aksigorta, 8 Nisan 2020 tarihinden itibaren tüm ürünlerinde Akbank, Yapı Kredi, QNB Finans ve Ziraat Bankası kredi kartına sahip müşterileri için, vade farksız 1 ay taksit erteleme imkânı tanıyacak.

Anahtar Kelimeler:
Aksigorta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.