Akten Kozmetik Dubai 23. Beautyworld fuarında 

Ortadoğu'yu engin bir pazar olarak gördüklerini vurgulayan Akten Kozmetik Genel Müdürü Gökhan Kara, "Fuarın geniş ihraç potansiyelimizin fiili ihracata dönüştürülmesi yönünde önemli katkıları olacağına inanıyorum" açıklamasında bulundu.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 08:34
Akten Kozmetik Dubai 23. Beautyworld fuarında 






Akten Kozmetik Dubai 23. Beautyworld fuarında 

Akten Kozmetik, yüzde yüz doğal ve yüzde yüz inovatif Thalia Natural Beauty ve Private Label ürünleriyle Dubai'de gerçekleştirilen 1.600 firmanın, 42 bin ticari alıcının yer aldığı Beautyworld Middle East Fuarı'na katıldı.

Akten Kozmetik, 8-10 Mayıs 2018 tarihleri arasında Dubai'de gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük kozmetik ve kişisel bakım etkinliklerinden biri olan Beautyworld Middle East Fuarı'na katıldı.

Bu yıl 23. kez düzenlenen fuarda Akten Kozmetik, hem yüzde yüz doğal ve inovatif markası Thalia Natural Beauty hem de Private Label ürünlerini sergiledi.

Fuarda Thalia'nın en yeni ürünleri tanıtıldı

"Doğallığı Yaşamak Hakkınız" sloganıyla çalışmalarını sürdüren Akten Kozmetik; 1.600 firmanın, 42 bin ticari alıcının, güzellik ve sağlık endüstrisinden profesyonellerin ve son kullanıcıların katıldığı Beautyworld Middle East Fuarı kapsamında, 250'den fazla ürün çeşidine sahip olan Thalia Natural Beauty markasıyla ilgi gördü.

Fuarda ziyaretçilerin beğenisine sunulan Thalia Natural Beauty markalı ürünler arasında doğanın saflığını ışıltılarla cilde taşıyan Sakura Age Defence Serisi, yaşlanma karşıtı Pearl & Petide Reverse Age Serisi, erkekler için yaratılan Lime & Cool Serisi gibi yepyeni seriler de yer aldı.

Gökhan Kara: "Vizyonumuz tüm dünyayı Thalia ile buluşturmak"

Doğal ürünlerinden ve teknolojiden aldığı güçle her yıl yüzde yüz büyüme gerçekleştiren, Türkiye'de olduğu gibi dünyada da büyüme hedefiyle ilerleyen Akten Kozmetik'in Genel Müdürü Gökhan Kara, "Ortadoğu'yu engin bir pazar olarak görüyoruz. Özel bir önem verdiğimiz Beautyworld Middle East Fuarı'na katılımımızın Ortadoğu ile karşılıklı ilişkilerimizi geliştireceğine, geniş ihraç potansiyelimizin fiili ihracata dönüştürülmesi yönünde önemli katkıları olacağına inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Akten Kozmetik halihazırda aralarında Hollanda, Almanya, Belçika, Danimarka, Yunanistan, Ukrayna, Romanya, Azerbaycan, Dubai, Suudi Arabistan'ın da olduğu 20 ülkeye ihracat yapıyor ve 2018 yılı içinde ihracat yapacağı ülkelerin sayısını 27'ye yükseltmeyi planlıyor. Gökhan Kara, "Vizyonumuz ve misyonumuz, tüm dünyayı demokratik fiyatlı doğal kozmetik ürünler markası Thalia Natural Beauty ile buluşturmak. Bunun için gerekli yatırımları yapmanın yanı sıra sektörde AR-GE'ye çok fazla önem veren bir firma olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" dedi.


Akten Kozmetik , hem THALIA NATURAL BEAUTY markası ile hem de Özel Üretim (PL) bandında doğal sabundan , saç bakım ürünlerine , cilt ve vücut bakım ürünlerinden , özel bebek bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpazede formülasyon ve üretim kapasitesine sahiptir.

AKTEN KOZMETİK tesislerinde günlük 120.000 adet üretim yapılmaktadır
Doğal katı sabun grubu yıllık 2500 ton / 25 Milyon adet üretim kapasitesine sahiptir.
Likit ürün grubu yıllık 10 milyon adet üretim kapasitesine sahiptir.
Doğal ve organik hammadde içerikli krem grubunda yıllık 7,5 milyon adet üretim kapasitesine sahiptir.
Ürünlerimiz ISO 9001, GMP (İyi İmalat Uygulamaları) ve HELAL ürün belgeli tesislerimizde üretilmiştir.

Tüm ürün çeşitlerimiz ile Türkiye pazarının yanı sıra 15 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz

AR – GE Departmanı

Kozmo-etik anlayışımız gereği en güvenilir olanı seçmek ve çevresel etkiyi azaltmak için bir çok şüpheli maddeyi ürünlerimizde kullanmıyoruz.

Bitki özlerini özel bir ekstraksiyon yöntemi ile elde ediyoruz.

3 aşamalı süreç ;

O Bitkilerde bulunan güçlü unsurları ortaya çıkarır

O İzole eder

O Yoğunlaştırarak formüle edilir.

Bu Bio- içsel sürecin sonunda hiçbir bitki materyali boşa gitmeden, yeni ve son derece güçlü bitki özütleri elde edilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.